CIEC skifter navn til TURBO og udvider mod vest

TURBOTALENTER, -GENERATOR, -WEEKEND, -FART & -START..

Vi har fået nyt navn! Associationerne og kombinationsmulighederne er nye og mange - men vi er stadig det samme ambitiøse talentprogram, som vi har været siden vi startede under navnet CIEC i 2013. 

Ca. 600 talenter har siden starten i 2013 gennemført vores talentforløb, vi er blevet selvejende institution og efter en længere periode med selvransagelse og gransken har vi besluttet at skifte navn og identitet til det mere ungdommelige, dynamiske og mundrette navn, TURBO. Dette er bl.a. besluttet med afsæt i, at vi arbejder på at starte en afdeling i Odense og har en ambition om på længere sigt forhåbentlig også at blive et landsdækkende tilbud.

Vi håber, at I vil tage godt imod det nye navn og hjælpe til at omdirrigerede til vores nye platforme. 

hjemmeside:www.generation-turbo.com